WIN-acties in de Kop

Tijdens de 2018-campagnes voor de Kop zijn met succes een zestal WIN-acties ingezet. Doel was o.a. het verhogen van zowel kwantitatieve als kwalitatieve doorkliks naar de website en themapagina’s. En daarbij natuurlijk het actiematig / inspirerend combineren van iconen uit de themalijnen.

periode

1 maart - 8 april


thema

Tulpen en bloemen


respons

3.422 deelnemers

periode

1 juni - 15 juli


thema
kust, kamperen,

overnachten


respons
2.400 deelnemers

periode

30 aug. - 15 okt.


thema
natuur, gezin,

overnachten


respons
3.488 deelnemers

periode

30 aug. - 15 okt.


thema
natuur, gezin,

overnachten


respons
3.488 deelnemers

periode

11 okt. - 21 nov.


thema

overnachten,

culinair


respons
1.378 deelnemers

periode

5 t/m 18 dec.


thema
dagje uit, gezin


respons
472 deelnemers

Met dank aan

De WIN-acties zijn tot stand gekomen in samenwerking met en dankzij de bijdrage van:

Citymarketing Den Helder, Station Windwacht, Het bos roept!, Duynpark het Zwanenwater, Great Vakantiehuizen, Bed & Breakfast Hoeve Zonzicht, Amusetour, Hotelschip Antje, Hotel van Schagen en Hotel Zuiderduin.

Aanhaken bij campagnes en winacties

Als ondernemer bent u van harte uitgenodigd om met uw locatie of evenement aan te haken bij de campagnes voor de Kop. Denk hierbij aan speciale (thematische en/of seizoens-) arrangementen, of aantrekkelijke kortingsacties, want ook die werken uitstekend. Voor de voorjaarscampagne 2019 zijn we nog op zoek naar leuke acties, arrangementen en aanbiedingen die passen binnen de themalijnen voor deze periodes. Voor het voorjaar ligt de focus op de tulpen- en bloemenlijn, de kust- en waterlijn en de Hollandse historielijn.

Mail ons!

Meld uw arrangementen, evenementen of (kortings)acties, zodat we die kunnen meenemen of verwerken in de campagne-uitingen, de webpagina’s, de ‘Dagje uit in de Kop’ advertenties en huis-aan-huis flyers. Stuur ons vooral uw mooiste en graag meest recente beeldmateriaal (o.a. foto’s, filmpjes, animaties) in hoge resolutie. Voor eventuele vragen of verzoek om meer informatie, kunt u mailen naar: redactie@hollandbovenamsterdam.com.