Video advertising

Beeld is heel erg belangrijk als het gaat om verleiden, maar waar we niet meer omheen kunnen is video. Video is een van de belangrijkste manieren van verleiden anno 2018/2019. De consument is alleen niet meer tevreden met een paar stockfoto’s. De consument wil beleven en het idee hebben er bij te zijn!

Tijdens de zomercampagne is de Kop gestart met advertenties op Youtube. Mooie beelden uit de regio om de consument/ toerist te verleiden om dit prachtige gebied in Nederland te bezoeken. En met succes! De video is maar liefst aan 25.000 personen getoond!

2018

Zomer in de Kop van Noord-Holland

De zomer is een prachtig seizoen om eropuit te trekken. Plan een leuk dagje uit, een heerlijk lang weekend of fijne vakantie. Ga lekker fietsen, varen of naar het strand. De agenda staat bol van de zomerse evenementen. Ontdek de zomer in de Kop!

2018

Den Helder

Korte impressie Dagje Uit in Den Helder.

2018

Welkom in Schagen

Op een oude terp, langs de westkant van de Westfriese Omringdijk, ligt Schagen. Al vanaf de middeleeuwen komen bewoners uit de omliggende streken op deze provinciestad af.

2018

Den Helder 3D art van Leon Keer

Slechts drie weken bezocht hij Den Helder maar zijn aanwezigheid zorgde al snel voor een vertrouwd straatbeeld. Kunstenaar Leon Keer verfraaide op een hoogwerker de gevel van het oude V&D-pand met zijn muurschilderingen. Inmiddels is de kunstenaar weer uit Den Helder vertrokken.